Η Διεθνής Έκθεση SIAL διοργανώνεται από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2014 στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι/Γαλλία. Αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια.
Για το Ελληνικό Περίπτερο έχει προβλεφθεί χώρος στους παρακάτω τομείς – αίθουσες:
– Αίθουσα Εθνικών Περιπτέρων – Τρόφιμα Γενικά (National Pavilions)
– Αίθουσα Γαλακτοκομικών Προϊόντων (Dairy & egg products)
– Αίθουσα Προϊόντων Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας (Βakery, pastry & confectionery products)
– Αίθουσα Διατηρημένων Προϊόντων (Preserved products)
– Αίθουσα Κατεψυγμένων Προϊόντων (Frozen products, ice cream & frozen desserts)
– Αίθουσα Ποτών, αλκοολούχων και μη (Beverages)
– Αίθουσα Γενικών Τροφίμων (Grocery products & multi-products)
Στατιστικά στοιχεία προηγούμενης διοργάνωσης (2012):
– Σύνολο εκθετών: 5.890 από 100 χώρες
– Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 150.258 (το 62,8 % ήταν διεθνείς επισκέπτες από 200 χώρες)
– Σύνολο δημοσιογράφων: 5.000 με 2.500 από Γαλλία και 2.500 από άλλες χώρες με κάλυψη τηλεοπτική, έντυπη και ιδιαίτερα υψηλή από ηλεκτρονικά μέσα και blogs.
Αίτηση Συμμετοχής: Μέχρι τις 30/5/2014
Υπεύθυνοι Οργάνωσης:
Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.)
Κ. Αναγνωστοπούλου, Τ.: 210 9982 263
E.: k.anagnostopoulou@enterprisegreece.gov.gr
Φ. Ζωγοπούλου, T.:210 9982 146
E: f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr
Ζ. Στοϊκάκη, T: 2310 510047
Ε: z.stoikaki@enterprisegreece.gov.gr
www.enterprisegreece.gov.gr
Σχετικά Αρχεία: