Τομέας Παραγωγής Γαλακτοκομικών Προϊόντων

Συστήματα ποιοτικού ελέγχου έχουν εφαρμοστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές ποιότητας που τίθενται από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, αλλά και σύμφωνα με τις προδιαγραφές των ISO και HACCP.
Μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων, φτιαγμένα από αγνές ελληνικές πρώτες ύλες, παράγεται στην περιοχή όπως παστεριωμένο γάλα και διάφορα είδη γιαουρτιού και τυριών (φέτα, κασέρι, κεφαλοτύρι, γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα, μυζήθρα, ανθότυρο, κτλ), όλα ξεχωριστά για την αυθεντική παραδοσιακή γεύση τους.
Επιπλέον, τα Τρικαλινά γαλακτοκομικά προϊόντα εξάγονται σε περισσότερες από 25 χώρες του εξωτερικού, όχι μόνο στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια και τις ΗΠΑ αλλά και σε Κύπρο, Ισραήλ, Αυστραλία, Καναδά, Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες, μέσα από ένα καλά οργανωμένο δίκτυο που εγγυάται την έγκαιρη παράδοση και διανομή αλλά και τον κατάλληλο χειρισμό των προϊόντων, μέχρι αυτά να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους.
Σημείωση: Για να δείτε PDF αρχεία θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το Acrobat Reader. Σε περίπτωση που δεν το έχετε κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.