Το Επιμελητήριο Τρικάλων στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ προβάλλοντας τις επιχειρήσεις – μέλη του, τα τοπικά προϊόντα και τη γαστρονομία

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο των δράσεων του για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του Νομού, συμμετείχε με συλλογικό περίπτερο, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην έκθεση τροφίμων και ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition», που πραγματοποιήθηκε από 4 έως 7 Φεβρουαρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. 

cooking_3(002)_F31182529.jpg

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων επισκέφθηκε πλήθος κόσμου, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προϊόντα των τρικαλινών επιχειρήσεων. Ιδιαίτερη δυναμική έδωσε η φυσική παρουσία εκπροσώπων των επιχειρήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν αναλυτικά τα προϊόντα τους, αλλά και να συζητήσουν νέες επιχειρηματικές συνεργασίες. 

 

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου συμμετείχαν οι ακόλουθες επιχειρήσεις:

 

«ΜΕΤΕΩΡΗ ΓΗ» LIAKOY WINERY 

liakouwinery(002)_F557295682.jpgΝΕΚΤΑΡ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

nektar_meteoron(002)_F1775334113.jpgΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ “Η ΣΑΜΑΡΙΝΑ”

samarinapasta(002)_F-167500925.jpgΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ «ΘΕΣΣΑΛΟΣ»

thessalosdairy(002)_F11313022.jpg

Στο πλαίσιο της έκθεσης το Σάββατο 04/02 πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της τοπικής τρικαλινής γαστρονομίας METEORISIMO σε συνεργασία με το τμήμα μαγειρικής του Θεσσαλικού ΙΕΚ. Μαγειρεύτηκαν (LiveCooking) και παρουσιάστηκαν τοπικά τρικαλινά πιάτα και συνταγές του ΜETEORISIMO στο κοινό της έκθεσης με ταυτόχρονη online προβολή στο επίσημο κανάλι της έκθεσης. 

cooking_2(002)_F-20760822.jpg