Τομέας Παρασκευής Τουρσιού


Ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης καλλιέργειας λαχανικών, πολλές βιοτεχνίες που εξειδικεύονται στην παρασκευή τουρσιού ακμάζουν στην περιοχή. Φρέσκα, τραγανά λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας δέχονται επεξεργασία και διατηρούνται με ξύδι και αλάτι σε βάζα, κλεισμένα αεροστεγώς, αποτελώντας ένα νοστιμότατο και υγιεινό ορεκτικό ή σνακ για άτομα κάθε ηλικίας.
Πολλές διαφορετικές ποικιλίες τουρσιού εξάγονται σε όλη την Ευρώπη, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθεί με μορφή Adobe Acrobat™ (pdf) το αγγλικό έντυπο με τα τοπικά – εξαγώμενα τρόφιμα και ποτά του Νομού Τρικάλων.
Πρόσφατα Άρθρα
- Προειδοποίηση για παραπλανητικά μηνύματα που εμφανίζονται ως δήθεν προερχόμενα από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ)
- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξωστρέφεια Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» | Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση | Τετάρτη 24/09/2025
- Ανακοίνωση Διακήρυξης για τη Προμήθεια ενός Σύγχρονου ΣυστήματοςΥπερηχοτομογραφίας
- Συμβάσεις – Διαγωνισμοί – για την Προμήθεια Φαρμακευτικού Υλικού (Φάρμακα για το Πεπτικό Σύστημα και το Μεταβολισμό, Αναλγητικά).
- Διαγωνισμός: Προμήθεια Κλιβάνου Πλάσματοςγια Κάλυψη Αναγκών του Τμήματος Κεντρικής Αποστείρωσης του 251ΓΝΑ