Τομέας Παρασκευής Τουρσιού


Ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης καλλιέργειας λαχανικών, πολλές βιοτεχνίες που εξειδικεύονται στην παρασκευή τουρσιού ακμάζουν στην περιοχή. Φρέσκα, τραγανά λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας δέχονται επεξεργασία και διατηρούνται με ξύδι και αλάτι σε βάζα, κλεισμένα αεροστεγώς, αποτελώντας ένα νοστιμότατο και υγιεινό ορεκτικό ή σνακ για άτομα κάθε ηλικίας.
Πολλές διαφορετικές ποικιλίες τουρσιού εξάγονται σε όλη την Ευρώπη, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθεί με μορφή Adobe Acrobat™ (pdf) το αγγλικό έντυπο με τα τοπικά – εξαγώμενα τρόφιμα και ποτά του Νομού Τρικάλων.
Πρόσφατα Άρθρα
- Διενέργεια Ανοιχτού Διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στη ΣΣΑΣ στο στρατόπεδο “Λοχαγού Ιατρού Φωκά Φωκά” για το έτος 2026.
- Πρόσκληση υποβολής προσφοράς στο πλαίσιο της Απευθείας Ανάθεσης του άρθρου 118 του ν.4412/2016 για την«Προμήθεια πιστοποιημένου προγράμματος προστασίας από ιούς Antivirus»
- Διαγωνισμός ανάθεσης και εκτέλεσης σύμβασης του προγράμματος, για την «Υποστήριξη Α/Κ Πυροβόλων Μ109 με Πέλματα Ερπυστριών».
- Διαγωνισμός ανάθεσης και εκτέλεσης σύμβασης του προγράμματος, για την «Υποστήριξη Α/Κ Πυροβόλων Μ109 με Πέλματα Ερπυστριών».
- Διαγωνισμός ανάθεσης και εκτέλεσης σύμβασης του προγράμματος, για την «Υποστήριξη Α/Κ Πυροβόλων Μ109 με Πέλματα Ερπυστριών».