Τομέας Παρασκευής Τουρσιού


Ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης καλλιέργειας λαχανικών, πολλές βιοτεχνίες που εξειδικεύονται στην παρασκευή τουρσιού ακμάζουν στην περιοχή. Φρέσκα, τραγανά λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας δέχονται επεξεργασία και διατηρούνται με ξύδι και αλάτι σε βάζα, κλεισμένα αεροστεγώς, αποτελώντας ένα νοστιμότατο και υγιεινό ορεκτικό ή σνακ για άτομα κάθε ηλικίας.
Πολλές διαφορετικές ποικιλίες τουρσιού εξάγονται σε όλη την Ευρώπη, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθεί με μορφή Adobe Acrobat™ (pdf) το αγγλικό έντυπο με τα τοπικά – εξαγώμενα τρόφιμα και ποτά του Νομού Τρικάλων.
Πρόσφατα Άρθρα
- Γ.Ε.ΜΗ: Προσοχή σε παραπλανητικές ιστοσελίδες
- Κοινή Υπουργική Απόφαση για την υποχρέωση ασφάλισης επιχειρήσεων έναντι φυσικών καταστροφών
- SEREXPO 2025 | από 17 έως 21 Σεπτεμβρίου 2025
- 4η Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης: Προμήθεια Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού
- Διακήρυξη υπ’ αριθμ. 07/25 Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας: Αξιοποίηση υλικών των Ενόπλων Δυνάμεων