Τομέας Παρασκευής Τουρσιού
Ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης καλλιέργειας λαχανικών, πολλές βιοτεχνίες που εξειδικεύονται στην παρασκευή τουρσιού ακμάζουν στην περιοχή. Φρέσκα, τραγανά λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας δέχονται επεξεργασία και διατηρούνται με ξύδι και αλάτι σε βάζα, κλεισμένα αεροστεγώς, αποτελώντας ένα νοστιμότατο και υγιεινό ορεκτικό ή σνακ για άτομα κάθε ηλικίας.
Πολλές διαφορετικές ποικιλίες τουρσιού εξάγονται σε όλη την Ευρώπη, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθεί με μορφή Adobe Acrobat™ (pdf) το αγγλικό έντυπο με τα τοπικά – εξαγώμενα τρόφιμα και ποτά του Νομού Τρικάλων.
Πρόσφατα Άρθρα
- Διαγωνισμός ανάθεσης και εκτέλεσης σύμβασης του προγράμματος, για την προμήθεια «Δύο (2) συσκευαστικών μηχανημάτων για κάλυψη αναγκών συσκευασίας μερίδων εκστρατείας 4β στην 862 ΑΒΕΤ και 884 ΠΑΒΕΤ».
- Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών (ΠΥΠ) 14/25 για την Προμήθεια Νωπών Κρεάτων & Πουλερικών προς Κάλυψη Αναγκών Πτέρυγας, με Κατάθεση Ενσφράγιστων Προσφορών
- Ηλεκτρονικός ανοικτός, δημόσιος διαγωνισμός, για την «προμήθεια της (1) έγχρωμουψηφιακού εκτυπωτικού μηχανήματος για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών της παραγωγικής διαδικασίας του ΤΥΕΣ».
- Πρόσκληση υποβολής προσφοράς στο πλαίσιο της Απευθείας Ανάθεσης του άρθρου 118 του ν.4412/2016 για την «Προμήθεια νέου σετ ουρητηροσκοπίου για τις ανάγκες της Ουρολογικής Κλινικής»
- Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών (ΠΥΠ) 43/25 για την Προμήθεια Ειδών Παντοπωλείου προς κάλυψη αναγκών Τροφοδοσίας Οπλιτών Πολεμικής Αεροπορίας, με κατάθεση Ενσφράγιστων Προσφορών