Τομέας Παρασκευής Τουρσιού


Ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης καλλιέργειας λαχανικών, πολλές βιοτεχνίες που εξειδικεύονται στην παρασκευή τουρσιού ακμάζουν στην περιοχή. Φρέσκα, τραγανά λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας δέχονται επεξεργασία και διατηρούνται με ξύδι και αλάτι σε βάζα, κλεισμένα αεροστεγώς, αποτελώντας ένα νοστιμότατο και υγιεινό ορεκτικό ή σνακ για άτομα κάθε ηλικίας.
Πολλές διαφορετικές ποικιλίες τουρσιού εξάγονται σε όλη την Ευρώπη, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθεί με μορφή Adobe Acrobat™ (pdf) το αγγλικό έντυπο με τα τοπικά – εξαγώμενα τρόφιμα και ποτά του Νομού Τρικάλων.
Πρόσφατα Άρθρα
- Δαπάνες Προμηθειών-Επισκευών-Κατασκευών (Ανακοίνωση
- ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜO 42/2025
- Προκηρύχθηκε ο Γ’ κύκλος «Μεταποίηση – Εφοδιαστική αλυσίδα» του Αναπτυξιακού Ν.4887/22 με συνολικό προϋπολογισμό 150 εκατ. €
- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)
- Επίσκεψη της Εμπορικής Ακολούθου του προξενείου της Τουρκίας στο Επιμελητήριο Τρικάλων.