Τομέας Παρασκευής Τουρσιού


Ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης καλλιέργειας λαχανικών, πολλές βιοτεχνίες που εξειδικεύονται στην παρασκευή τουρσιού ακμάζουν στην περιοχή. Φρέσκα, τραγανά λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας δέχονται επεξεργασία και διατηρούνται με ξύδι και αλάτι σε βάζα, κλεισμένα αεροστεγώς, αποτελώντας ένα νοστιμότατο και υγιεινό ορεκτικό ή σνακ για άτομα κάθε ηλικίας.
Πολλές διαφορετικές ποικιλίες τουρσιού εξάγονται σε όλη την Ευρώπη, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθεί με μορφή Adobe Acrobat™ (pdf) το αγγλικό έντυπο με τα τοπικά – εξαγώμενα τρόφιμα και ποτά του Νομού Τρικάλων.
Πρόσφατα Άρθρα
- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
- Δαπάνες Προμηθειών-Επισκευών-Κατασκευών
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
- Δημοσιεύτηκε Υπουργική Απόφαση για Διοικητικά Πρόστιμα στους μη συνεπείς υπόχρεους εγγραφής στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.)
- Απόπειρες εξαπάτησης από εταιρίες εμφανιζόμενες ως γαλλικές υπεραγορές και γαλλικά πιστωτικά ιδρύματα