Τομέας Παρασκευής Τουρσιού


Ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης καλλιέργειας λαχανικών, πολλές βιοτεχνίες που εξειδικεύονται στην παρασκευή τουρσιού ακμάζουν στην περιοχή. Φρέσκα, τραγανά λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας δέχονται επεξεργασία και διατηρούνται με ξύδι και αλάτι σε βάζα, κλεισμένα αεροστεγώς, αποτελώντας ένα νοστιμότατο και υγιεινό ορεκτικό ή σνακ για άτομα κάθε ηλικίας.
Πολλές διαφορετικές ποικιλίες τουρσιού εξάγονται σε όλη την Ευρώπη, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθεί με μορφή Adobe Acrobat™ (pdf) το αγγλικό έντυπο με τα τοπικά – εξαγώμενα τρόφιμα και ποτά του Νομού Τρικάλων.
Πρόσφατα Άρθρα
- Ηλεκτρονικός Ανοιχτός Διαγωνισμός άνω των ορίων για την «Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αρμοδιότητας της 4ης Υ.Πε.»
- Πρόσκληση για συμμετοχή στην 31η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «KAVALAEXPO 2025» 10 – 13 Οκτωβρίου 2025
- Νέα ρύθμιση οφειλών έως 72 δόσεις για τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel
- Διημερίδα επιχειρηματικής δικτύωσης με επιχειρήσεις του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κocaeli 19-20.11.2025 στην Τουρκία.
- Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας – Δαπάνες προμηθειών, επισκευών, κατασκευών