Επιμελητήριο Τρικάλων

Μήνας: Νοέμβριος 2021

1 F3733

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του καθώς και τρίτους συναλλασσόμενους με την υπηρεσία, ότι την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου θα είναι κλειστό λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στο πλαίσιο της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου.
Από Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου επαναλειτουργεί κανονικά.  …..

1 F5622

Στη γενική συνέλευση της ΚΕΕΕ μίλησε ο Βασίλης Γιαγιάκος – Κομβικός ο ρόλος του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων και αντιπροέδρου της ΚΕΕΕ για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας

Στη Γενική Συνέλευση της  Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 26 και 27 Νοεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας μίλησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος,….

1 F20739

Επιχειρηματική αποστολή στη Δ. Έκθεση παγωτού, ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας SIGEP (22-26.01.2022, Ρίμινι-Ιταλία)

Tο Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο του Ρίμινι (I.E.G. SpA) διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθέσεως SIGEP(22-26.01.2022, https://www.sigep.it/), στo Ρίμινι (Ιταλία)….