Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Thessaly Wine Festival, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στον Βόλο, σε διοργάνωση του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Θεσσαλίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Thessaly Wine Festival, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στον Βόλο, σε διοργάνωση του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Θεσσαλίας.

 photo1_F20301.jpg

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, των Επιμελητηρίων Μαγνησίας, Καρδίτσας, Τρικάλων & Λάρισας, της ΠΕΔ Θεσσαλίας και της ΕΝΟΑΘΕ (Οίνοι & Αποστάγματα Θεσσαλίας).

photo2_F20324.jpg

 

Τους συνδιοργανωτές, επίσημους προσκεκλημένους, συμμετέχοντες παραγωγούς και επισκέπτες του Φεστιβάλ καλωσόρισε ο Πρόεδρος του ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας, κος Χατζούλης Θοδωρής, δίνοντας το στίγμα της εκδήλωσης και αναφερόμενος στην προσπάθεια ανάδειξης του ποιοτικού θεσσαλικού οίνου και θεσμοθέτησης του Φεστιβάλ σε ετήσια βάση. 

photo3_F20350.jpg

 

Την τελετή έναρξης τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, κος Χρήστος Τριαντόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μαγνησίας, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, οι Βουλευτές Μαγνησίας, κ.κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και Χρήστος Μπουκώρος, ο Βουλευτής Λάρισας, κος Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κος Αριστοτέλης Μπασδάνης, o Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κος Κων/νος Ζυγογιάννης, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Δημήτρης Τσόλας και ο Πρόεδρος της ΕΝΟΑΘΕ (Οίνοι & Αποστάγματα Θεσσαλίας), κος Θάνος Καραθάνος.

 

Στην τελετή παρευρέθη η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία στην παρουσίασή της αναφέρθηκε στον αμπελοοινικό τομέα στη Θεσσαλία και στις ασκούμενες πολιτικές του Υπ. Α.Α.Τ.

 photo4_F20373.jpg

Παραγωγοί οίνου της Θεσσαλίας έδωσαν το παρών και τη δυνατότητα οινογνωσίας με κρασιά εσοδείας 2022, αλλά και παλιότερων ετών ανακαλύπτοντας τον πλούτο της θεσσαλικής αμπελουργίας.