Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων σας προσκαλεί στην εκδήλωση που γίνεται στo πλαίσιo της 1ης Πανελλήνιας Γιορτής Τρούφας με θέμα: “Το μανιτάρι και η τρούφα στη ζωή μας”.
Ομιλητές:
Όλγα Γκορτζή, καθηγήτρια Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού, Περιβάλλοντος Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Λευτέρης Λαζάρου, κορυφαίος Έλληνας σεφ και ιδιοκτήτης του βραβευμένου εστιατορίου ”Βαρούλκο”.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κα Γκορτζή θα αναφερθεί στη διατροφική αξία των μανιταριών και της τρούφας, ενώ ο κος Λαζάρου στους τρόπους συμμετοχής τους στην κουζίνα μας. Στα πλαίσια αυτά, επίσης, ο κος Λαζάρου θα κάνει επίδειξη μαγειρέματος με τα βασικά αυτά συστατικά.
Η εκδήλωση αφορά τους σεφ των εστιατορίων και ξενοδοχείων της ευρύτερης περιοχής.
Τόπος: Ξενοδοχείο Divani
Ημερομηνία: 09/06/2023 18:00
|