ΕΡΓΑ     / ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ  RSS 2.0 

Οινογνωσία – Παράγοντας Αναβάθμισης του Τουριστικού Προϊόντος

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, πραγματοποίησε επιχειρηματική εκπαιδευτική αποστολή στην Ιταλία από 27-03-2011 έως 08-04-2011 και συγκεκριμένα στις περιοχές Pescara και Rimini, για εκπαιδευτική κατάρτιση χρονικής διάρκειας 2 εβδομάδων με θέμα «Οινογνωσία – Παράγοντας Αναβάθμισης του Τουριστικού Προϊόντος». Η εκπαιδευτική αποστολή εντάσσεται στο τομεακό πρόγραμμα Leonardo Da Vinci δρ..... (21/01/2015)

περισσότερα »

PRODUCES CONFECTIONS IN FRANCE

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, στο πλαίσιο του στρατηγικού του σχεδιασμού για την παροχή συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης των επιχειρηματιών - μελών του, πραγματοποίησε εκπαιδευτική αποστολή στη Νίκαια της Γαλλίας, διάρκειας δύο (2) εβδομάδων, από 20/06/2010 έως 03/07/2010. Η εκπαιδευτική αποστολή εντάσσεται στο τομεακό πρόγραμμα Leonardo Da Vinci δράση κινητικότητα, της Εθνικής Μονάδ..... (21/01/2015)

περισσότερα »

Ηλεκτρονικό Εμπόριο για παραδοσιακά προϊόντα - γυναίκες 50+

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Leonardo Da Vinci και αφορά την Πολυμερή δράση για σχέδια μεταφοράς καινοτομίας, με τίτλο «E-commerce for traditional Products – women 50+». Η συγκεκριμένη δράση ήταν ένα 2ετές διακρατικό πρόγραμμα, το οποίο ανέλαβε το Επιμελητήριο Τρικάλων, ως κεντρικός συντονιστής, και χρηματοδοτείται με την Υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής... (21/01/2015)

περισσότερα »

GRUNDTVIG – GREEN CULTIVATION ACTIONS

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Grundtvig με τίτλο «Δράσεις για πράσινες καλλιέργειες» (Green Cultivation Actions), υπαγόμενο στα προγράμματα δια βίου μάθησης και συν-χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η διάρκεια του προγράμματος ήταν 24 μήνες και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2012. (21/01/2015)

περισσότερα »

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss