ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

5ο Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα (4-6 Απριλίου, Αθήνα)
24/01/2014

logoΟ Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού μας ενημερώνει για τη διοργάνωση του 5ου Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στις 4, 5 & 6 Απριλίου 2014 και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο τριήμερο.

Το 5ο Agro Quality Festival έχει κατεύθυνση τις εξαγωγές. Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων και παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων με την παρουσία δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών στις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις.

Οι επιτυχημένες προηγούμενες διοργανώσεις καθώς και η προγραμματισμένη προβολή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, καταχωρίσεις σε περιοδικά και εφημερίδες αγροτικού ενδιαφέροντος εγγυώνται τη μεγάλη επισκεψιμότητα της «Έκθεσης Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», τόσο σε εξειδικευμένο εμπορικό κοινό και επαγγελματίες, όσο και σε καταναλωτές.

Όλες τις πληροφορίες καθώς και το κόστος ενοικίασης των περιπτέρων μπορείτε να τα βρείτε στο έντυπο και στην αίτηση συμμετοχής που σας επισυνάπτουμε. Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη της έκθεσης κα Ειρήνη Ψαχούλια στα τηλέφωνα 2103610265 και 6974305957, fax 210 3610276, email: info@edpa.gr, www.edpa.gr.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss