ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σημαντική προβολή και παρουσία της περιοχής μας από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ROMEXPO στη Ρουμανία
03/03/2023

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ROMANIAN INTERNATIONAL TOURISM FAIR ROMEXPO (TTR) που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι από 23 έως 26 Φεβρουαρίου 2023, συμμετείχε ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού του νομού ως συνεκθέτης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

 

 photo3(002)_F2022346396.jpg

 

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού ΠΕ Τρικάλων, είχε μια εξαιρετική παρουσία, με δικό του περίπτερο με έντυπο και προωθητικό ψηφιακό υλικό, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες της έκθεσης το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας. Ταυτόχρονα, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει αναλυτικά τους επισκέπτες της έκθεσης για τις δραστηριότητες, τα αξιοθέατα, τα μνημεία, τον γαστρονομικό και φυσικό πλούτο που προσφέρει ο προορισμός στους ταξιδιώτες.  Το κοινό της έκθεσης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, δημιουργώντας τις βάσεις για την αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας, επιβεβαιώνοντας ότι η Ρουμανία αποτελεί μία ιδιαίτερα δυναμική αγορά που δείχνει μεγάλη προτίμηση για την περιοχή μας και την Ελλάδα γενικότερα. 

 

 photo5(002)_F1590095611.jpg

 

Κατά τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης, στελέχη του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού, μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Τρικάλων κ. Κουρούπα Γιάννη, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν στοχευμένες B2B συναντήσεις με tour operators της Ρουμανίας για την σύναψη μελλοντικών συνεργασιών. Στο περίπτερο του Ενιαίου φορέα Τουρισμού ΠΕ Τρικάλων συμμετείχε και εκπρόσωπος του Δήμου Μετεώρων, για την καλύτερη παρουσίαση της περιοχής, σε ένα κοινό που παρουσιάζει αυξανόμενο ενδιαφέρον τόσο για το γεωλογικό φαινόμενο των Μετεώρων όσο και για την μοναδική μοναστική κοινότητα τους. 

 

 photo1(002)_F1509485179.jpg

 

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού ΠΕ Τρικάλων, μέσα από ένα οργανωμένο σχεδιασμό, συνεχίζει την προσπάθεια για τη συνεχή παρουσία και προβολή της περιοχής του νομού Τρικάλων στις αγορές της Ευρώπης και του εξωτερικού, προωθώντας τις μοναδικές ομορφιές και δραστηριότητες της, που γεμίζουν τον επισκέπτη με αξέχαστες εμπειρίες. 

 

 photo2(002)_F2118144629.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss