ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το δικό της χώρο αποκτά η επιμόρφωση στο Επιμελητήριο Τρικάλων - Ο Βασίλης Γιαγιάκος παρουσίασε τα σχέδια της αναμορφωμένης αίθουσας που θα στεγάσει το Κέντρο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης του Επιμελητηρίου
18/10/2019

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Το δικό της χώρο αποκτά η επιμόρφωση στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Ο Βασίλης Γιαγιάκος παρουσίασε τα σχέδια της  αναμορφωμένης αίθουσας που θα στεγάσει το Κέντρο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης του Επιμελητηρίου

Το δικό της καλαίσθητο χώρο θα αποκτήσει η επιχειρηματική εκπαίδευση στα Τρίκαλα σηματοδοτώντας τη σημασία που αποδίδει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου στη γνώση η οποία είναι μια εξελικτική διαδικασία που αποδίδει πολλαπλασιαστικά στην επιχειρηματικότητα.

Ειδικότερα, το νέο χώρο που θα στεγάσει το Κέντρο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης του Επιμελητηρίου Τρικάλων παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης με φωτορεαλιστικά σχέδια που επιμελήθηκε η κα Μπέη Τζίνα Μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου. 

Πρόκειται για την αίθουσα του 2ου ορόφου στο κτίριο του Επιμελητηρίου, η οποία το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακατασκευαστεί πλήρως προκειμένου να αποτελέσει έναν μόνιμο χώρο εκπαίδευσης των μελών του Επιμελητηρίου. Στόχος είναι η δημιουργία ενός πρότυπου Κέντρου Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης, σημείο αναφοράς σε όλον τον επιμελητηριακό θεσμό που θα προάγει τη διαδικασία επιμόρφωσης των επιχειρηματιών. 

Παράλληλα και με την ευκαιρία αυτή, ο πρόεδρος κ. Γιαγιάκος και ο κ. Μπαμπαλιάρης Γιώργος Learning & Development Partner της Optimal HR Group που μέσα από την εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα της εταιρίας προσφέρθηκε με την ομάδα των εκπαιδευτών της να στηρίξει δωρεάν τη διαδικασία της επιμόρφωσης, παρουσίασαν τις θεματικές ενότητες των νέων εκπαιδευτικών σεμιναρίων που θα ξεκινήσουν τον προσεχή Νοέμβριο. Εξειδικευμένες εκπαιδευτικές ενότητες για τους κλάδους του Λιανικού Εμπορίου (B2C), της Βιομηχανίας και του Χονδρικού Εμπορίου (B2B), της Φιλοξενίας και Εστίασης (τουριστικά καταλύματα και επιχειρήσεις εστίασης).

Ο κ. Γιαγιάκος τόνισε ιδιαίτερα ότι η γνώση του ανθρώπινου δυναμικού και η εξέλιξη αυτής μέσω της συνεχούς κατάρτισης είναι βασικό συστατικό που συμβάλλει στην επιτυχία και την οικονομική βελτίωση των επιχειρήσεων.

Το Κέντρο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης που έχει ως σκοπό τη συνεχή και συστηματική βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των επιχειρηματιών και των στελεχών των επιχειρήσεων, θα διεξάγει κύκλους εκπαιδευτικών σεμιναρίων κάθε χρόνο με έναρξη από τον Νοέμβριο έως και τον Ιούνιο με τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους εισηγητές της αγοράς. Οι συμμετέχοντες θα αποκτούν γνώσεις πάνω σε ποικίλες θεματικές ενότητες οι οποίες και θα εμπλουτίζονται συνεχώς ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss