ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

3rd WMF STARTUP COMPETITION & CONFERENCE 2023 Κατάθεση ιδεών μέχρι 4 Δεκεμβρίου 2023
30/10/2023

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S Center) της CISCO στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται το 3ο «WMF STARTUP COMPETITION & CONFERENCE», το οποίο απευθύνεται σε ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις/startups, αλλά και σε ομάδες ανθρώπων με καινοτόμες ιδέες, που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

 

Η τρίτη διοργάνωση στην Ελλάδα του «WMF STARTUP COMPETITION & CONFERENCE 2023» πραγματοποιείται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (www.italchamber.gr), σε συνδιοργάνωση με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (www.ebeth.gr), το Search On-WeMakeFuture! Festival (Ιταλία, www.wemakefuture.it) και με την υποστήριξη του CTO.COBO (Κέντρο Τεχνολογίας του Δήμου Μπολόνιας) και της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης.

 

Ο μεγάλος διεθνής διαγωνισμός των start-up επιχειρήσεων θα αναδείξει και φέτος, μέσα από 15 Ελληνικά νεοφυή σχήματα τις τρεις νικήτριες start-ups, που θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο συνέδριο του WeMakeFuture! Festival στο Rimini της Ιταλίας στις 13, 14 & 15 Ιουνίου 2024, με δυνατότητα παρουσίασης της ιδέας τους σε διεθνή διαγωνισμό και κοινό. Ο στόχος είναι στο παγκόσμιο συνέδριο του WeMakeFuture! Festival να αναδειχθεί μία ελληνική συμμετοχή και με θεσμικό χαρακτήρα, καθώς θα έχει την υποστήριξη του Elevate Greece και της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και του CTE.COBO (Κέντρο Τεχνολογίας του Δήμου Μπολόνιας).

 

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα έχει ήδη ανοίξει για την κατάθεση ιδεών και θα κλείσει την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023:

https://greece.wemakefuture.it/startup-competition

 

Για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση innovation@italchamber.gr (Τηλ. +30.2310947744, 2310947844 Marco Della Puppa & Cristiana Avdi).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss