Δυναμική παρουσία των Τρικαλινών Επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2023” [21/03/2023]

 Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2023”, που διεξήχθη από 18 έως 20 Μαρτίου 2023 στο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.... περισσότερα »

Προσπάθεια εξαπάτησης ελληνικών επιχειρήσεων από εταιρεία με έδρα το Hong Kong [17/03/2023]

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) στη Σεούλ, ενημερώνει για την προσπάθεια εξαπάτησης από την εταιρεία Golden Mango International Company, η οποία έχει απευθυνθεί σε τέσσερις ελληνικές εταιρείες....... περισσότερα »

Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των χρηματοδοτικών προγραμμάτων για την ψηφιακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων [13/03/2023]

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος (εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ) προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες στην ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των τριών νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων της δέσμης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΜμΕ». ....... περισσότερα »

Προκήρυξη Δέσμης Δράσεων «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» – Ενημέρωση από το Επιμελητήριο Τρικάλων [10/03/2023]

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι προκηρύχθηκε η  Δέσμη Δράσεων «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ»,  συνολικού προϋπολογισμού 700.000.000 €. ....... περισσότερα »

Διενέργεια ανοικτού, δημόσιου, ηλεκτρονικού, μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια "Αλεύρου, φέτας και Ελαιόλαδου" των Μονάδων ΣΞ, ΠΝ και ΠΑ της ν. ΛΕΣΒΟΥ. 28/03/2023 Προκήρυξη διενέργειας ηλεκτρονικού, ανοιχτού, δημόσιου διαγωνισμού, για τη σύναψη συμφωνίας με σκοπό την προμήθεια επενδυτών εκστρατείας παραλλαγής δάσους "Νέου Τύπου" για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών. 28/03/2023 Διενέργεια Ανοιχτής Διαδικασίας με ηλεκτρονική κατάθεση προσφορών, για την προμήθεια αλεύρων αρτοποίησης. 28/03/2023 Μεταρρύθμιση Ειδικού φόρου Κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών στο Ηνωμένο Βασίλειο από 1η Αυγούστου 2023. 28/03/2023 Διακήρυξη Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Ανοιχτής Διαδικασίας για τη σύναψη Σύμβασης για την προμήθεια υγειονομικού υλικού. 28/03/2023 Προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού δημόσιου διαγωνισμού, για τη σύναψη Συμφωνίας πλαισίου 3ετούς διάρκειας, για την προμήθεια αμόλυβδης βενζίνης. 28/03/2023


ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss