ΕΞΑΓΩΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΑΛΑΤΕΣ
08/09/2009

ΣΑΛΑΤΕΣΗ εύφορη πεδιάδα της Θεσσαλίας είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής φρέσκων, βιολογικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή μιας μεγάλης ποικιλίας σαλατών.

Ένας σημαντικός αριθμός εταιριών έχει επενδύσει σε σύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, έμπειρο προσωπικό και ένα διευρυμένο δίκτυο διανομής, παράγοντας φρέσκιες, νόστιμες σαλάτες βασισμένες σε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές.

Οι αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και καταλληλότητας εφαρμόζονται, σε κάθε περίπτωση, στο προϊόν που σερβίρεται στον καταναλωτή.

Πληρώντας τις προδιαγραφές των συστημάτων ISO και HACCP, οι τοπικές εταιρίες παράγουν τυροσαλάτα, τζατζίκι, ταραμοσαλάτα, τονοσαλάτα, γαριδοσαλάτα, πατατοσαλάτα, μελιτζανοσαλάτα, σκορδαλιά, κοπανιστή, μαγιονέζα, κέτσαπ, μουστάρδα και πολλές άλλες σαλάτες μοναδικής γεύσης και νοστιμιάς, σε μια ποικιλία συσκευασιών, εξυπηρετώντας έτσι τις ανάγκες κάθε καταναλωτή.

Ανταποκρινόμενοι στη μεγάλη ζήτηση, οι νόστιμες σαλάτες της περιοχής μας εξάγονται με φορτηγά ψυγεία σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες όπως Βέλγιο, Ολλανδία και Αυστρία, φέρνοντας τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις στο τραπέζι σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθεί με μορφή Adobe Acrobat™ (pdf) το αγγλικό έντυπο με τα τοπικά - εξαγώμενα τρόφιμα και ποτά του Νομού Τρικάλων.
 
Σημείωση: Για να δείτε PDF αρχεία θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το Acrobat Reader.Σε περίπτωση που δεν το έχετε κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΑΓΓΛΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΠΙΚΩΝ-ΕΞΑΓΩΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (PDF)

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss