ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Η Ιταλική μόδα στην Αθήνα: επιχειρηματικές συναντήσεις
13/10/2014

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥΤο Ελληνο - Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας στο πλαίσιο προώθησης των διμερών εμπορικών συνεργασιών διοργανώνει τη  Δευτέρα 20 Οκτωβρίου (09.00 - 16.30)   &  Τρίτη 21 Οκτωβρίου ( 09.00 -15.00 ) επιχειρηματικές συναντήσεις με ιταλικές εταιρείες στον τομέα της ένδυσης.

Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Golden Age of Athens Hotel ( Μιχαλακοπούλου 57).
Συγκεκριμένα θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους οι εταιρίες:
- ΤEDDY SPA ( RINASCIMENTO) www.rinascimento.com Παράγει γυναικεία ενδύματα. Είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της ένδυσης και εξάγει ήδη τα προιόντα της σε πολλές χώρες του εξωτερικού.
Έχει show-room στο CENTERGROSS στη Bologna ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα χονδρικής στην Ιταλία και θα παρουσίασει τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014-2015.
- FAST MONEY WEAR  www.fastmoneywear.com  Παράγει γυναικεία , ανδρικά και παιδικά ενδύματα .Είναι μία νέα και δυναμική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2011 στη Νάπολη.Όλα τα προιόντα της είναι υψηλής ποιότητας 100% made in italy σε μοντέρνες και πρωτότυπες γραμμές. Η εταιρεία θα παρουσιάσει τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014-2015     ( pronto  moda)  αλλά θα φέρει και τα πρώτα δείγματα για την καλοκαιρινή σεζόν 2015 ( semi-programmato).
- DAFNY S.a.s  Παράγει παιδικά ενδύματα για ηλικίες από 1 έως 16 ετών. Η καλή ποιότητα των υφασμάτων ,τα μοντέρνα σχέδια και οι εξαιρετικά καλές τιμές χαρακτηρίζουν τα προιόντα της εταιρείας ,η οποία θα παρουσιάσει τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014-2015( pronto moda).
- BLUETTE MODA Παράγει γυναικεία ενδύματα εδώ και 30 χρόνια. Είναι εταιρεία leader στην παραγωγή και χονδρική πώληση ρούχων σε μοντέρνα και κλασσική γραμμή. Θα παρουσιάσει την collection Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014-2015 ( pronto moda).

Για την καλύτερη οργάνωση των συναντήσειων και εξυπηρέτηση σας, σας προσκαλούμε να καλέσετε στο τηλ. 2421031877 κα. Φάλκου ή στο email volos@italia.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss