ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ελληνο – Τουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ στη Σμύρνη (12 Νοεμβρίου 2014) Αιτήσεις Συμμετοχής έως 10/10/2014
02/10/2014

ΝΕΟΤο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Άγκυρα μας ενημερώνει ότι το Επιχειρηματικό Φόρουμ της Σμύρνης, το οποίο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του τουρκικού Υπουργείου Οικονομίας και της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα στο πλαίσιο των προσπαθειών ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και της ενδυνάμωσης της διμερούς επιχειρηματικής και οικονομικής συνεργασίας, θα πραγματοποιηθεί  στις 12 Νοεμβρίου τ.έ.

Κεντρικοί ομιλητές στο εν θέματι Φόρουμ θα είναι ο Έλληνας Υπουργός Ανάπτυξης  κ. Νίκος Δένδιας και ο Τούρκος Υπουργός Οικονομίας κ.Nihat Zeybekci.

Οι οργανωτικοί πυλώνες, από ελληνικής πλευράς, είναι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και το Enterprise Greece του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και αντίστοιχα από τουρκικής πλευράς, η Ένωση Επιμελητηρίων και Χρηματιστηρίων της Τουρκίας (ΤΟΒΒ), με την συνδρομή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης.

Το Φόρουμ, του οποίου το συντονισμό έχουν το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στην ΄Αγκυρα και το Γενικό Προξενείο Σμύρνης, θα εστιαστεί κυρίως στους τομείς ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τροφίμων και αγροτικών προϊόντων, τουρισμού, real estate, κατασκευών και δομικών υλικών, ναυτιλίας, μεταφορών, logistics, αλλά και σε οποιουσδήποτε άλλους κλάδους ενδεχομένως να παρουσιαστεί ειδικό ενδιαφέρον από ελληνικής ή τουρκικής πλευράς. Μετά το πέρας των ομιλιών και παρουσιάσεων, θα ακολουθήσουν Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις στους τομείς όπου οι επιχειρήσεις έχουν εκδηλώσει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Η εν λόγω εκδήλωση θα εστιάσει στο δίπολο, αφ’ενός διμερούς εμπορίου, με στόχο την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών, και αφ’ετέρου επενδύσεις, με ειδικότερους στόχους την προσέλκυση τουρκικών επενδύσεων στην Ελλάδα, επενδύσεις σε Τουρκία, σε τομείς όπως π.χ ενέργεια, νέες τεχνολογίες, καθώς και την διερεύνηση δυνατοτήτων για κοινές εμπορικές ή επενδυτικές συνεργασίες σε τρίτες χώρες.
      
Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής θα καταβληθούν εξ ιδίων. Από πλευράς του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Πρεσβείας Αγκύρας και Γενικού Προξενείου Σμύρνης θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να εξασφαλιστεί ελκυστικό πακέτο αεροπορικών εισιτηρίων και διαμονής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σμύρνης. Οργανωτικές λεπτομέρειες θα σας γνωστοποιηθούν ευθύς μόλις οριστικοποιηθούν.

Επισυνάπτεται η Αίτηση Συμμετοχής στο Φόρουμ, η οποία συμπληρώνεται στην αγγλική και αποστέλεται μέχρι 10/10/2014, στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος ή στο Enterprise Greece, με κοινοποίηση απαραίτητα στο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας στην Άγκυρα.

Πληρ.:
- Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος   
κα. Θεοδοσοπούλου, Τηλ.: 2103387104-106
- Enterprise Greece
κα. Μιχαλοπούλου, Τηλ.: 2103355712
- Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Άγκυρα
κ.κ. Κουναλάκης, Λιακοπούλου, Σαρρής
Τηλ.: 0090 – 3124278307 και 8308   


 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss