ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

www.trikalamarket.gr - H ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡIΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
27/02/2015

 TRIKALA_MARKET

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, αναβάθμισε τις ψηφιακές του υπηρεσίες και δημιούργησε τη ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – www.trikalamarket.grη οποία λειτουργεί και είναι διαθέσιμη σε όλους του επιχειρηματίες του νομού μας.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (e-Mall) όλου του νομού δίνει τη δυνατότητα Προβολής (βιτρίνα) και Ηλεκτρονικών πωλήσεων (e-shop) των τοπικών αλλά και άλλων προϊόντων χωρίς την ανάγκη ειδικής υποδομής, εύκολα και απλά.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ολοκληρωμένη Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Καταστήματος που ενσωματώνεται εύκολα και στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης ενώ ταυτόχρονα αποκτά «βιτρίνες προϊόντων» στην Τοπική Αγορά Τρικάλων (www.trikalamarket.gr) και στην Πανελλήνια Επιμελητηριακή Αγορά Προϊόντων (www.directmarket.gr).

Με τον τρόπο αυτό η επιχείρηση αποκτά ουσιαστικά 3 κανάλια πώλησης και προβολής των προϊόντων σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ταυτόχρονα δίνεται και η δυνατότητα αποστολής προϊόντων με ιδία μέσα ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία μεταφορών ή ταχυμεταφορών. Παράλληλα ετοιμάζεται η αγγλική έκδοση και η εξασφάλιση χαμηλών μεταφορικών για αποστολή των Τρικαλινών Προϊόντων σε όλον τον κόσμο.

Στηρίζουμε ουσιαστικά τις τοπικές επιχειρήσεις πραγματοποιώντας εφικτή την προβολή και διάθεση των προϊόντων από τον Παραγωγό ή τον Έμπορο κατευθείαν στον κάθε καταναλωτή εύκολα και γρήγορα. Παράλληλα επιτυγχάνεται σημαντική προβολή των τοπικών επιχειρήσεων όλου του νομού στο ευρύτερο Ελληνικό και Διεθνές αγοραστικό κοινό. 

Αποκτήστε σήμερα το δικό σας Ηλεκτρονικό Κατάστημα και γίνετε μέλος της Ηλεκτρονικής Αγοράς του Επιμελητηρίου Τρικάλων, εντελώς δωρεάν και αποκτήστε πελάτες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αριστείδης Δημήτρης, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Τηλ.: 24310 25004 (εσωτ. 105), Fax: 24310 38945, e-mail: aristidis@trikala-chamber.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss