ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ''ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ''
06/06/2008

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Ημ/νια: 05/06/08


Εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων για την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος
«Βελτίωση Ικανοτήτων Επαγγελματικών Πωλήσεων»



Την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων απονομή βεβαιώσεων στους συμμετέχοντες για την ολοκλήρωση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «βελτίωση Ικανοτήτων Επαγγελματικών Πωλήσεων».

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδίου δράσης του, έχει θέσει ως στόχο στρατηγικής σημασίας την εκπαιδευτική κατάρτιση και ενημέρωση των επιχειρηματιών του Νομού Τρικάλων. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του κύκλου σεμιναρίων που έχει οργανώσει το Επιμελητήριο Τρικάλων για το έτος 2008.

Το Επιμελητήριο αναγνωρίζοντας την μεγάλη σημασία και ρόλο των πωλητών στο σύγχρονο επιχειρείν αλλά και την υπαρκτή ανάγκη για συνεχόμενη εκπαίδευση τους, έθεσε την συγκεκριμένη ειδικότητα στους πρωταρχικούς στόχους του προγράμματος εκπαίδευσης.

Ο κύκλος σεμιναρίων για τη «βελτίωση Ικανοτήτων Επαγγελματικών Πωλήσεων» απευθυνόταν σε πωλητές χονδρικής και λιανικής πώλησης και πραγματοποιήθηκε σε 4 διήμερες συναντήσεις συνολικής διάρκειας 40 ωρών για κάθε γκρουπ (πωλητές χονδρικής και πωλητές λιανικής).

Ο εισηγητής του προγράμματος ήταν ο κ. Νίκος Σιγανός ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να πραγματοποιήσουν και ατομικές εργασίες, βοηθώντας τους έτσι να μεταφέρουν το θεωρητικό υπόβαθρο των σεμιναρίων στην πράξη. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων αναπτύχθηκαν αναλυτικά τα ακόλουθα θέματα.

Για τους πωλητές χονδρικής:
  • Σχεδιασμός περιοχής πωλήσεων
  • Merchandising
  • Διαπραγματεύσεις
Για τους πωλητές λιανικής:
  • Στρατηγική χτισίματος εικόνας καταστήματος
  • Μοντέλο πώλησης και εξυπηρέτησης

Απονομή Βεβαιώσεων και Παρουσίαση Εργασιών

Το πρόγραμμα αυτών των σεμιναρίων αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία απόκτησης τίτλου επαγγελματικών σπουδών, από την εταιρία Performance Α.Ε. η οποία είχε αναλάβει την υλοποίησή τους. Οι βεβαιώσεις σπουδών παραδόθηκαν, σε όσους ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα των σεμιναρίων, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Τρικάλων. Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και ορισμένες εργασίες που πραγματοποίησαν οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss