ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Grow Greek Tourism Online: Σεμινάριο ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων των επιχειρηματιών στο Επιμελητήριο Τρικάλων - Τα πέντε βασικά εργαλεία για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία
15/06/2016

Logo Chamber

 Grow Greek Tourism Online:
Σεμινάριο ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων των επιχειρηματιών στο Επιμελητήριο Τρικάλων - Τα πέντε βασικά εργαλεία για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία

 

Το Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον ΕΟΤ και το ΣΕΤΕ, με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επιχειρηματιών με τουριστική, εμπορική ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 1 - 1,5 ώρας. Στα Τρίκαλα, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Τρικάλων, στις 23 Ιουνίου 2016, και ώρες 19:00 - 21:00 στο Επιμελητήριο (Ελ. Βενιζέλου 1, 1ος όροφος).

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πως μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ακόμα και με δωρεάν εργαλεία, δηλώστε συμμετοχή μιας και λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να  επισκεφτείτε τη σελίδα του Grow Greek Tourism Online (https://greektourism.withgoogle.com).

Θεματολογία σεμιναρίου: Tα 5 βασικά εργαλεία και πως μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ο επιχειρηματίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να αναπτυχθεί η επιχείρησή του και να αποκτήσει περισσότερους πελάτες (Ιστοσελίδα, Social media, Google My Business, Διαφήμιση, Analytics).

Ομιλητής: κ. Xάντζος Ηλίας, Online Advisor της πρωτοβουλίας.

Πέρα από το σεμινάριο, στo πλαίσιo αυτής της πρωτοβουλίας για πρώτη φορά υπάρχει μια δωρεάν εκπαιδευτική πλατφόρμα μέσω της οποίας οι χρήστες, εφόσον γραφτούν, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τα μαθήματα πάνω στα 5 βασικά εργαλεία του διαδικτύου και να πάρουν την πιστοποίηση. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί.

Logo Google

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρουσία αρκετών επιχειρηματιών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, το σεμινάριο ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων τους (27/06/2016)

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss