ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Δωρεάν διάθεση Ψηφιακών Υπογραφών στις κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις
16/12/2022

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις μέλη του για την δωρεάν διάθεση 270.000 Ψηφιακών Πιστοποιητικών/Υπογραφών σε κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις της χώρας, στο πλαίσιο του έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικότητας», το οποίο υλοποιείται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) σε συνεργασία με τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων και Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. Βασίλης Γιαγιάκος,  προτείνει στις κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις, ως μέλη του Επιμελητηρίου Τρικάλων να αξιοποιήσουν το έργο της Κεντρικής Ένωσης και να αποκτήσουν δωρεάν την εύχρηστη άυλη ψηφιακή υπογραφή που είναι απαραίτητο εργαλείο είτε για τις εμπορικές συναλλαγές τους είτε για να αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση στο σύνολο των ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχονται από το Δημόσιο Τομέα. 

 

Οι επιχειρήσεις έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τα φυσικά πρόσωπα που επιθυμούν να  λάβουν ψηφιακή υπογραφή τα οποία πρέπει να είναι νόμιμοι εκπρόσωποι της κεφαλαιουχικής επιχείρησης, όπως προβλέπεται από το καταστατικό. 

 

Μέσω της υπηρεσίας https://services.businessportal.gr/ οι επιχειρήσεις θα επιλέγουν τους δικαιούχους για έκδοση ψηφιακής υπογραφής και θα δημιουργούν την αίτηση έκδοσης.

 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα στην διαδικασία οι δικαιούχοι μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα υποστήριξης (https://sign-register.businessportal.gov.gr/faq)

 

Υποστηρικτικά επίσης, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων, έθεσε σε λειτουργία εξειδικευμένο call-center εξυπηρέτησης των δικαιούχων (helpdesk) με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 08:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα (πλην Κυριακών και αργιών). Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του τμήματος εξυπηρέτησης στον αριθμό κλήσης: 210-2201960.

 

Επισυνάπτεται το εγχειρίδιο χρήσης έκδοσης των Ψηφιακών Πιστοποιητικών. 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss