ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Thessaly Wine Festival, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στον Βόλο, σε διοργάνωση του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Θεσσαλίας
06/12/2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Thessaly Wine Festival, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στον Βόλο, σε διοργάνωση του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Θεσσαλίας.

 photo1_F20301.jpg

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, των Επιμελητηρίων Μαγνησίας, Καρδίτσας, Τρικάλων & Λάρισας, της ΠΕΔ Θεσσαλίας και της ΕΝΟΑΘΕ (Οίνοι & Αποστάγματα Θεσσαλίας).

photo2_F20324.jpg

 

Τους συνδιοργανωτές, επίσημους προσκεκλημένους, συμμετέχοντες παραγωγούς και επισκέπτες του Φεστιβάλ καλωσόρισε ο Πρόεδρος του ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας, κος Χατζούλης Θοδωρής, δίνοντας το στίγμα της εκδήλωσης και αναφερόμενος στην προσπάθεια ανάδειξης του ποιοτικού θεσσαλικού οίνου και θεσμοθέτησης του Φεστιβάλ σε ετήσια βάση. 

photo3_F20350.jpg

 

Την τελετή έναρξης τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, κος Χρήστος Τριαντόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μαγνησίας, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, οι Βουλευτές Μαγνησίας, κ.κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και Χρήστος Μπουκώρος, ο Βουλευτής Λάρισας, κος Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κος Αριστοτέλης Μπασδάνης, o Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κος Κων/νος Ζυγογιάννης, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Δημήτρης Τσόλας και ο Πρόεδρος της ΕΝΟΑΘΕ (Οίνοι & Αποστάγματα Θεσσαλίας), κος Θάνος Καραθάνος.

 

Στην τελετή παρευρέθη η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία στην παρουσίασή της αναφέρθηκε στον αμπελοοινικό τομέα στη Θεσσαλία και στις ασκούμενες πολιτικές του Υπ. Α.Α.Τ.

 photo4_F20373.jpg

Παραγωγοί οίνου της Θεσσαλίας έδωσαν το παρών και τη δυνατότητα οινογνωσίας με κρασιά εσοδείας 2022, αλλά και παλιότερων ετών ανακαλύπτοντας τον πλούτο της θεσσαλικής αμπελουργίας.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss