ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Tελετή απονομής των βραβείων Greek International Women Awards
09/04/2021

womenawards_F6085.jpgΗ μεγαλύτερη γιορτή της Ελληνίδας επαγγελματία που διαπρέπει παγκοσμίως θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ERT WORLD και διαδικτυακά μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX  στο https://www.ertflix.gr/ertworld-live/ την Κυριακή 11 Απριλίου, στις 19:00.

 

Στην τελετή θα απευθύνει χαιρετισμό η Αυτής Εξοχότης, Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

 

Σε μια γιορτή αφιερωμένη στις Ελληνίδες που διαπρέπουν ανά τον κόσμο με τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα θα ανακοινωθούν και θα επιβραβευτούν οι 12 νικήτριες που ξεχώρισαν από κριτές και κοινό. Την τελετή θα παρουσιάσει η καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Έμη Ζησιοπούλου-Λιβανίου. Στην λαμπερή τελετή απονομής για πρώτη φορά και χωρίς διαγωνισμό θα δοθεί το βραβείο Διεθνούς Αναγνώρισης (InternationalRecognition) αλλά και το καθιερωμένο εκτός διαγωνισμού βραβείο Δια βίου Επιτεύγματος (LifetimeAchievement) σε δύο σπουδαίες Ελληνίδες με διεθνή ακτινοβολία. Την τελετή απονομής θα τιμήσουν με την παρουσία τους για να παραδώσουν τα βραβεία οι κριτές, οι χορηγοί αλλά και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, Γιάννης Χρυσουλάκης. Την μεγάλη γιορτή που είναι αφιερωμένη στην Ελληνίδα θα τιμήσει με την παρουσία της η καταξιωμένη μουσικοσυνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και τη μουσική της.

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής ανεβάστε post ή story στα socialmedia με hashtag #shareyourstory και #GIWAwards και ελάτε να γιορτάσουμε μαζί αυτές τις γυναίκες!

 

 Οι φετινές υπό βράβευση κατηγορίες είναι: Τέχνη και Πολιτισμός(ArtsandCulture), Σχέδιο (Design), Επιχειρηματικότητα (BusinessandEntrepreneurship), Μόδα (Fashion), Οικονομικές Επιστήμες (Finance), Τουρισμός και Φιλοξενία (Hospitality), Θετικές Επιστήμες (Science), Κοινωνικές Επιστήμες(SocialScience), Ναυτιλιακά (Shipping), Αθλητισμός (Sports), Κοινωνική Υπευθυνότητα (SocialResponsibility), YoungStarAward.

 

169 Ελληνίδες από 13 χώρες παγκοσμίως μοιράστηκαν την ιστορία τους δηλώνοντας συμμετοχή στα GreekInternationalWomenAwards. Στη 2η τελετή απονομής GIWA θα ακουστούν τα ονόματα 98  Ελληνίδων που πέρασαν στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας.  Η εντυπωσιακή συμμετοχή στα βραβεία από γυναίκες εντός και εκτός συνόρων αποδεικνύει ότι οι Ελληνίδες ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τις ικανότητες και το έργο τους.

 

Οι αιτήσεις των γυναικών που συμμετείχαν σε κάθε κατηγορία έχουν περάσει από την διαδικασία εποπτείας και ελέγχου της αίτησης τους από την Ernst & Young Greece (EY), έχουν βαθμολογηθεί από την κριτική επιτροπή των βραβείων και έχουν περάσει και απο ψηφοφορία κοινού.

 

Τα βραβεία GIWAPoweredbyAphroditeHills που υποστηρίζονται από διακεκριμένες επιχειρήσεις, οργανισμούς και επιχειρηματίες λειτουργούν υπο την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας  και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Υπουργείο Εξωτερικών, Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss