ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση «Πρόσφατες κανονιστικές παρεμβάσεις χωροταξίας και αδειοδότησης»
16/02/2021

Ο ΣΘΕΒ, σε συνεργασία με τον ΣΕΒ, διοργανώνουν διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Πρόσφατες κανονιστικές παρεμβάσεις χωροταξίας και αδειοδότησης», την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου (15.00-16.30).

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας για τις πρόσφατες κανονιστικές παρεμβάσεις σε θέματα χωροταξίας και αδειοδοτήσεων, όπως και τις αλλαγές που επιφέρουν σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. 

 

Η ενημέρωση θα αφορά μεταξύ άλλων: 

•Τον Ν. 4635/2019 «Επενδύω στην Ελλάδα» (αδειοδότηση μεταποιητικών επιχειρήσεων, αδειοδότηση σε επιχειρηματικά πάρκα, περιβαλλοντική αδειοδότηση).

•Την ΚΥΑ Αριθμ. οικ. 92108/1045/Φ.15 για τις νέες περιβαλλοντικές κατατάξεις (κατάργηση «Οχλήσεων», εκσυγχρονισμός κριτηρίων κατάταξης, μετάπτωση εντός ΕΠ, επικαιροποίηση Πρότυπων Περιβαλλοντικών Δεσμεύσεων)

•Την ΚΥΑ Αριθμ. Φ/Α.15/3/οικ.112239/1270 για το Επιχειρηματικό Πάρκο Μεμονωμένης Μεγάλης Μονάδας (διαδικασία καθορισμού, οριοθέτησης και οργάνωσης, των απαιτούμενων δικαιολογητικών, του τρόπου λειτουργίας και διαχείρισης του ΕΠΜΜΜ)

•Τον Ν. 4759/2020 για τον εκσυγχρονισμό της πολεοδομικής και χωροταξικής νομοθεσίας (βασικές παρεμβάσεις, βελτιώσεις και εκκρεμή ζητήματα, θέματα μεταβατικών διατάξεων) 

•Τα ζητήματα εφαρμογής του αναθεωρημένου Περιφερειακού Χωροταξικού Πλαισίου Θεσσαλίας, υπό το πρίσμα του Ν. 4759/2020 και των ευκαιριών του Ταμείου Ανάκαμψης.

 

Την εκδήλωση μπορούν να την παρακολουθήσουν το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου, στελέχη επιχειρήσεων, μηχανικοί κ.α. ενώ στο τέλος θα υπάρξει δυνατότητα και συζήτηση με τους ομιλητές.

 

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής έως την Τρίτη 16/02, προκειμένου να λάβετε τον σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης μετά την εγγραφή σας.

 

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση (Αρμόδιοι : κ. Κωνσταντίνος Γρηγορίου, ΣΘΕΒ, Τ: 2410555507, Ε: sthev@sthev.gr  - κα Μαρία Μποζούδη, ΣΕΒ, Τ: 211 5006155, E: mbozoudi@sev.org.gr)

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss