ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διαδικτυακό σεμινάριο για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις σχετικά με το σύστημα πιστοποίησης που εφαρμόζεται στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση
04/09/2020

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Μόσχας (Γραφείο ΟΕΥ) σε συνεργασία με την εταιρεία CCIS Expertise (http://www.ccis-expertise.com/) διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για την ενημέρωση των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων σχετικά με το σύστημα πιστοποίησης που εφαρμόζεται στις 5 χώρες της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης μετά το 2013 τόσο για τα εγχωρίως παραγόμενα όσο και για τα εισαγόμενα προϊόντα.

 

Η παρουσία του λογότυπου EAC σε ένα προϊόν ή στη συσκευασία του δείχνει ότι το προϊόν έχει λάβει πιστοποιητικό EAC ή δήλωση EAC. Η σήμανση EAC είναι ουσιαστικά ισοδύναμη με την ευρωπαϊκή σήμανση CE, η παρουσία της δε είναι υποχρεωτική για όλα τα προϊόντα του τυποποιημένου συστήματος EAC. Λόγω της μεταρρύθμισης της ρωσικής διαδικασίας πιστοποίησης και των νέων τεχνικών κανονισμών για τη Ρωσία και την Ευρασιατική Ένωση, τα πιστοποιητικά GOST R έχουν μερικές φορές αντικατασταθεί από πιστοποιητικά EAC.

 

Προσοχή: Οι ενδιαφερόμενοι για να το παρακολουθήσουν παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν μέχρι και 25/9 τον πίνακα 1 στο email: ecocommoscow@mfa.gr προκειμένου να τους αποσταλεί ο σύνδεσμος (LINK) μέσω του οποίου θα μπορούν να συνδεθούν και να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας εταιρείες που επιθυμούν, μπορούν να έχουν εξατομικευμένη διαδικτυακή συνάντηση διάρκειας 30 λεπτών με τους εισηγητές της CCIS Expertise. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να συμπληρώσουν τον πίνακα 2 και μας αποστείλουν μέχρι και 25/9 αναγράφοντας τα παρακάτω στοιχεία του προϊόντος για να λάβουν ένα επί πλέον σύνδεσμο: name of product, HTS (=Harmonized Tariff System) code, technical description, area of use, questions (if any) related to the request.

 

 

 

Προσοχή! Η εφαρμογή που θα χρησιμοποιηθεί είναι η ZOOM και η γλώσσα εργασίας θα είναι η Αγγλική.

 

Επισυνάπτεται αναλυτική παρουσίαση και πρόγραμμα στην Αγγλική. Οι πίνακες είναι διαθέσιμοι στο παράρτημα.

 

Exporting-890x395_c_F3208.png

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
Παράρτημα
Πιστοποιήσεις_EAC_Webseminar

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss