ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του insuranceforum.gr στα Τρίκαλα
24/09/2019

31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr

«Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή»

Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2019, 17.00 - 20.30
*Ananti City Resort, Λογγάκι, Τρίκαλα*


Το InsuranceForum.gr και η Insurance Innovation επισκέπτονται για πρώτη φορά την πόλη των Τρικάλων με το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριό τους. Στα Τρίκαλα, στην πρώτη «Έξυπνη Πόλη» της Ελλάδας που κατάφερε να ενσωματώσει τεχνολογικά προηγμένες λύσεις στην καθημερινή ζωή της Δημοτικής Αρχής, το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr στοχεύει με την ενεργή παρουσία σημαντικών στελεχών του κλάδου στην ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της περιοχής για τις σημαντικότερες προκλήσεις που παρουσιάζονται στην ασφαλιστική βιομηχανία υπό την κυριαρχία της τεχνολογίας.

Το νέο ασφαλιστικό συνέδριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 17.00 - 20.30 στο Ananti City Resort, υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων και της Ένωσης Επαγγελματιών Διαμεσολαβούντων Τρικάλων. Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή Δυτικής Θεσσαλίας θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς αλλά και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις που επηρεάζουν το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Με νέο σχεδιασμό και με νέα επίκαιρη θεματολογία θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και τις προοπτικές που παρουσιάζονται.

Στην κεντρική θεματολογία του συνεδρίου θα ξεχωρίσουν οι σύγχρονες ανάγκες του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και οι ασφαλιστικοί κλάδοι που θα αναπτυχθούν την επόμενη 10ετία. Παράλληλα, θα εξεταστεί η γενικότερη ψηφιοποίηση του επαγγέλματος. Οι εργασίες του συνεδρίου απευθύνονται σε όλα τα στελέχη εταιρειών και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr στοχεύει, αφενός στην εις βάθος ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για τα δρώμενα στον κλάδο σε συνδυασμό με ελεύθερη δημόσια ανταλλαγή απόψεων και αφετέρου στην εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων στην πράξη συμπερασμάτων.

Τα Τρίκαλα αποτελούν ηγετικό μοντέλο του 21ου αιώνα, πρότυπο για άλλες Ελληνικές πόλεις  που προσπαθούν να θέσουν την τεχνολογία στην υπηρεσία της δημοκρατίας. Ξεκινώντας από την ελεύθερη πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω Wi-Fi σε ολόκληρο τον αστικό ιστό και συνεχίζοντας σε τηλεϊατρικές υπηρεσίες για τους πολίτες τρίτης ηλικίας, σε λεωφορεία χωρίς οδηγό, στην διαδικτυακή πλατφόρμα e-Dialogos μέσω της οποίας οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη δημόσια ζωή της πόλης και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, τα Τρίκαλα χρησιμοποιούν την τεχνολογία για την αύξηση της διαφάνειας και τη βελτίωση της ζωής των δημοτών.

Με την τεχνολογία να παίζει τέτοιο σημαντικό ρόλο στην πόλη, τα Τρίκαλα αποτελούν έναν εξαιρετικό οικοδεσπότη για το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται αδιαλείπτως από το 2012 σε πλήθος πόλεων της Ελλάδας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Το Συνέδριο συντονίζει ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το συνέδριο από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Insurance Innovation, email: info@insuranceinnovation.gr, τηλ.: 2312201003 (υπεύθυνος κ. Αριστείδης Βασιλειάδης).

 Eikona11_F8180.jpg

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss